اهداف رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد

  ترویج ماموریت جدید دانشگاه در زمینه دانشگاه حل مسئله و کارآفرین
تحقق اهداف کلان بسته توسعه فناوری و نوآوری سند تحول و تعالی دانشگاه
آشنایی با زیست بوم فناوری و نوآوری کشور با اقدامات فناورانه دانشگاه
نمایش پتانسیل­ها، ظرفیت­ها و زیرساخت­های فناوری و نوآوری دانشگاه
ایفای نقش رویداد ملی گام دوم دانشگاه در پیاده­سازی اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
ایجاد فرصت­های سرمایه­گذاری برای استارتاپ­ها و شرکت­های مستقر در دانشگاه
تشویق و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برجسته دانشگاه و ایجاد روحیه امید و خودباوری در آن­ها
شبکه سازی میان متخصصان، نوآوران و کارآفرینان داخل و خارج از دانشگاه

درباره دانشگاه آزاد اسلامی 

اولین واحد دانشگاهی، واحد تهران مرکزی با نام پیشین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران با کد ۱۰۱ در ۱۰ مرداد سال ۱۳۶۱ تشکیل شد و مرحوم "مهندس شکرریز" نخستین رئیس این واحد نام گرفت، واحد تبریز نخستین واحد شهرستانی بود که با کد ۱۰۲ در ۲۳ آبان ۱۳۶۱ توسط دکتر کریم زارع راه اندازی شد. دانشگاه آزاد اسلامی با تمامی واحد‌های دانشگاهی آن بر پایه رنکینگ بین‌المللی URAP با رتبه ۲۲۶ در دنیا و رتبه ۲ در ایران بعد از دانشگاه تهران، از معتبرترین دانشگاه‌ها در ایران محسوب می‌شود. این نظام رتبه‌بندی بر اساس میزان تولیدات علمی کار می‌کند و دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یک سامانه دانشگاهی (نه یکایک واحد‌های دانشگاهی به صورت جداگانه) در آن شرکت کرده است.  

  اعضای هيأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی  

واحد های دانشگاه آزاد استان ها

خوشه های دانشگاه آزاد اسلامی


 خوشه کسب‌وکار به واحدهاي کسب‌وکارمتمركز در يك منطقه جغرافيائي كه با همكاري و تكميل فعالیت‌های يكديگر، محصولات و يا خدمات مشابه و يا مشتركي را توليد و ارائه كرده و از چالش‌ها و فرصت‌های مشتركي نيز برخوردارند، اطلاق می‌شود. خوشه‌های کسب‌وکار مي توانند در هريك اززيربخشهاي توليدي، صنعتي، خدماتي، كشاورزي، هنري و صنايع دستي فعال باشند. حمايت هاي موضوع اين سند فقط شامل کسب‌وکارهايي است كه ذيل خوشه‌های کسب‌وکار فعاليت مي نمايند و براي آن‌ها پروژه توسعه خوشه‌ای توسط سازمان كارگزار توسعه خوشه تعريف شده  باشد

ایده ها و استارتاپ ها

تامین کنندگان بیشتر 

زیرساخت های آزمایشگاهی

تامین کنندگان بیشتر 

شرکت های فناوری و خلاق

هسته های گروه های پژوهشی 

درباره رویداد ملی گام دوم دانشگاه ازاد اسلامی 

دو سال پس از انقلاب فرهنگی ایران در روز ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ آیت الله هاشمی رفسنجانی در خطبه نماز جمعه تهران برای اولین بار از طرحی به نام دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفتند. در آذر ماه سال ۱۳۶۱ اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شد و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. دانشگاه آزاد اسلامی با سرمایه اولیه یک میلیون تومانی امام خمینی(قدّس سرّه) فعالیت خود را آغاز کرد و اولین واحد دانشگاهی خود را در تهران به عنوان واحد تهران مرکز در مرداد ماه سال ۱۳۶۱ تشکیل داد. دانشگاه آزاد اسلامی با تمامی واحد‌های دانشگاهی خود، بر پایه رنکینگ بین‌المللی URAP با رتبه ۲۲۶ در دنیا و رتبه ۲ در ایران بعد از دانشگاه تهران، از اعتبار خوبی برخوردار است. ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ مصادف با چهلمین سال تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه وارد گام دوم خود می شود و به همین مناسبت رویدادی را با نام گام دوم دانشگاه آزاد برگزار می کند تا آنچه در دانشگاه آزاد اسلامی در این چهل سال به بلوغ رسیده، در معرض نمایش قرار دهد. محوریت این رویداد مهم، ارائه برنامه ‌های دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه و پرداختن به نیاز مردم است. در این رویداد، علاوه بر ارائه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه تحول و تعالی، اسناد آمایش استان‌ها، تحولات و مسیر آینده دانشگاه ارائه می‌شود. شعار این رویداد بزرگ، هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارت‌آپ، هزار شرکت فناور و خلاق می باشد.

بخش های دانشگاه

بخش هایی از دانشگاه آزاد اسلامی