هیچ فایلی برای این آموزش ثبت نشده است

توضیحات

روغن کانولا ، روغنی گیاهی و سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که مضرات روغن‌های حیوانی مثل انسداد عروق را ندارد.وغن کانولا فاقد کلسترول بوده و نسبت به تمامی روغن‌های خوراکی در جهان کم‌ترین چربی اشباع را دارد. رویشگاه اصلی گیاه کلزا (کانولا)، کشور کانادا بوده و این کشور تولیدکننده اصلی روغن کانولا در جهان است.روغن کانولا ، روغنی گیاهی و سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که مضرات روغن‌های حیوانی مثل انسداد عروق را ندارد. این روغن نه تنها باعث افزایش کلسترول نمی‌شود بلکه می تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هم موثر باشد چون با ماده گیاهی به نام فیتوسترول ترکیب شده و باعث جذب کلسترول خون می‌شود.

فرآیند تولید روغن کانولا :

دانه های کانولا جدا شده و تمیز می شوند تا ناخالصی هایشان نظیر ساقۀ گیاه یا کثیفی برطرف گردد.دانه ها حدوداً تا دمای ۳۵ درجۀ سانتی گراد گرم می شوند، سپس پوست آن ها توسط آسیاب های غلتکی جدا می شود. در این فرآیند دیوارۀ سلولی از دانه جدا می گردد.دانه ها توسط یک سری از اجاق های بخارپز پخته می شوند. این فرآیند حرارتی معمولاً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و در دمای ۹۰ تا ۱۰۵ درجۀ سانتی گراد طول می کشد.دانۀ کانولای پخته شده در یک سری از دستگاه های پرس پیچشی یا اکسپلرها فشرده می شود. این عمل سبب می شود تا حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از روغن موجود در دانه خارج گردد. باقیماندۀ روغن از طریق روش های دیگر استخراج می شود.اقیماندۀ دانه، که ۱۸ تا ۲۰ درصد روغن دارد، با استفاده از یک مادۀ شیمیایی به نام هگزان تجزیه می شود تا روغن باقیمانده خارج گردد. روغن استخراج شده از طریق روش های مختلفی نظیر تقطیر بخاری، قرار گرفتن در معرض فسفریک اسید و فیلتراسیون از طریق خاک رسِ فعال شده با اسید، پالایش می شود.
علاوه بر این مراحل، روغن کانولا از طریق هیدروژناسیون به مارگارین و روغن قنادی تبدیل می شود. هیدروژناسیون فرآیندی است که در آن مولکول های هیدروژن به داخل روغن پمپاژ می شوند تا ساختار شیمیایی آن را تغییر دهند.این فرآیند سبب می شود تا روغن در دمای اتاق جامد باشد و طول عمرش افزایش یابد. البته این فرآیند همچنین باعث ایجاد چربی های ترانس مصنوعی می شود که با چربی های ترانس طبیعیِ موجود در غذاهایی نظیر لبنیات و محصولات گوشتی تفاوت دارند.چربی های ترانس مصنوعی برای سلامتی مضر هستند و به طور گسترده با بیماری قلبی ارتباط داده شده اند.

ورود / ثبت نام پراکندگی جغرافیایی سبد خرید سازمان ها تیکت نزدیک ترین ها قوانین